UŞAK / MERKEZ - Ahmet Ali Aşcı Ortaokulu

Ahmet Ali Aşcı Ortaokulu

Fevzi Çakmak Mahallesi Ahmet Ali Aşcı Sokak No6 Uşak / Merkez
Vizyon
Okulumuzda; Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, onları yaşam felsefesi olarak kabul eden milli ve manevi değerlere sahip çıkan bireylerin yetiştirildiği, demokratik yaşam felsefesinin herkes tarafından benimsendiği, insan haklarına saygının egemen olduğu, teknolojik ve bilimsel gelişmelerin herkes tarafından benimsenerek kullanıldığı, araştırmacı, bilgiyi hayata uygulayabilen bireylerin yetiştirildiği, öğrenmenin her fert için yaşam boyu devam ettiği ilkesinin her zaman temel ilke olarak kabul edildiği, Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliklerinin önemli bir parçası olarak, hizmetin yürütüldüğü bir çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programlarını, çevre faktörlerini de dikkate alarak imkanlar dahilinde dünyada gelişmekte olan teknolojiden en iyi şekilde yararlanarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Öğrencilerin kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onları sosyal, kültürel, ekonomik, ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak, üst öğretim kurumlarına nitelikli öğrenciler yetiştirmek ve Ahmet Ali Aşcı Ortaokulu olarak eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak temel misyonumuzdur.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
08.40-15.20
Şehiriçi Otobüs
Yerleşim Yeri
Adres : Fevzi Çakmak Mh. Halil Kaya Gedik Blv. Ahmet Ali Aşcı Sok. No6 Uşak / Merkez
Okul merkezde olup, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne uzaklığı 3,8 km ´dir.